Work Italy

Work Italy

Zyra e Burimeve Njerezore

Behu pjese e Work Italy!

Work Italy eshte nje kompani italiane e krijuar ne Shqiperi (Durres 2018) e cila ka ne objektin e saj rekrutimin e punonjesve me profesion "Shofer" te patentuar kategoria "C", "CE", "D" dhe "DE" por edhe nepunes per zyrat e saj me profil e specializim ne fushen e ekonomise dhe informatikes. 

Shoferet do te punojne per kompanine ne Shqiperi, ne vendet e Ballkanit sikurse edhe ne Itali dhe vendet e tjera te BE. Work Italy garanton pune te vazhdueshme dhe nivele te larta te pagave  te cilat variojne sipas aftesive.

 

KONTAKTET TONA!

Telephone: +355 6750 02124
Email: go@work-italy.com
Website: www.work-italy.com

Lagja 17, Rr Prokop Sorra, G17, H2 
2000 Durres - AL