Puno me ne . Behuni pjese e Grupit Work Italy !

Ne punesojme shofere me patenta te kategorive "C" ose "CE", por edhe nepunes zyre me profil ekonomik ose informatik.

screen
Work Italy

Work Italy

Zyra e Burimeve Njerezore

Behu pjese e Work Italy!

Work Italy eshte nje kompani italiane e krijuar ne Shqiperi (Durres 2018) e cila ka ne objektin e saj rekrutimin e punonjesve me profesion "Shofer" te patentuar kategoria "C", "CE", "D" dhe "DE" por edhe nepunes per zyrat e saj me profil e specializim ne fushen e ekonomise dhe informatikes. 

Shoferet do te punojne per kompanine ne Shqiperi, ne vendet e Ballkanit sikurse edhe ne Itali dhe vendet e tjera te BE. Work Italy garanton pune te vazhdueshme dhe nivele te larta te pagave  te cilat variojne sipas aftesive.

Nuk keni akoma patenten "C" ose "CE"


Per aspirantet qe nuk kane patenten "C" apo "CE", mund te aplikojne gjithesesi pasi Work Italy jep mundesi per ndjekjen e kursit dhe patentimin per kategorine e kerkuar madje pa asnje pagese per nje kontrate te sigurte pune ne vazhdim.

KONTAKTET TONA!

Telephone: +355 6750 02124
Email: go@work-italy.com
Website: www.work-italy.com

Lagja 17, Rr Prokop Sorra, G17, H2 
2000 Durres - AL