Puno me ne . Behuni pjese e Grupit Work Italy !

Ne punesojme shofere me patenta te kategorive "C" ose "CE", por edhe nepunes zyre me profil ekonomik ose informatik.

screen
Work Italy

Work Italy

Zyra e Burimeve Njerezore

Behu pjese e Work Italy!

Nuk keni akoma patenten "C" ose "CE"


Per aspirantet qe nuk kane patenten "C" apo "CE", mund te aplikojne gjithesesi pasi Work Italy jep mundesi per ndjekjen e kursit dhe patentimin per kategorine e kerkuar madje pa asnje pagese per nje kontrate te sigurte pune ne vazhdim.

KONTAKTET TONA!

Telephone: +355 6750 02124
Email: go@work-italy.com
Website: www.work-italy.com

Lagja 17, Rr Prokop Sorra, G17, H2 
2000 Durres - AL